Valledare

Är du social, strategisk, gillar att debattera politik, och vill jobba för ett ökat stöd för Centerpartiet i valen 2018? Då är denna projektanställning något för dig!

Centerpartiets Ungdomsförbund är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet. CUF arbetar för att stärka ungas engagemang i samhället, för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation. Nu söker vi medarbetare som vill hjälpa oss att ännu bättre stärka vårt politiska och organisatoriska arbete på lokal och regional nivå! Vi söker dig som är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation, och som delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Som valledare jobbar du med att samordna CUF:s valrörelse, både på riksplan men också som ett stöd till våra lokala distrikt. Du jobbar framförallt utåtriktat med skolbesök och debatter under valrörelsen, men också med medlemsvärvning och informationsspridning på skolor under hela året. Du stöttar upp våra lokala distrikt i deras valplanering, och hjälper dem med diverse aktiviteter. Du kommer att vara huvudansvarig för genomförandet av CUF:s valrörelser under de allmänna valen på hösten. Tjänsten innebär heltid, utgår från Stockholm och är en projektanställning. Du kommer jobba tätt ihop med både medlemmar och styrelsen i CUF.

Vi söker dig som

  • är väl förtrogen med CUF:s politik och som har erfarenheter av att debattera, värva medlemmar och övrigt socialt utåtriktat arbete.
  • Har erfarenheter av organisatoriskt arbete och planering.
  • Har lätt att ta kontakt med andra människor, är initiativrik, och är självgående.

Meriterande är engagemang inom CUF eller annan liknande organisation, samt om du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat med en valrörelse.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Anställningsperiod: 5 februari 2018 – 1 november 2018, eller enligt överenskommelse.

Ytterligare information om tjänsten kan du få från generalsekreterare Märta Martin-Åkesson, tel: 073-046 86 81, e-post: marta.martin.akesson@centerpartiet.se

Sänd dina ansökningshandlingar till marta.martin-akesson@centerpartiet.se