• / Bli medlem

 


Vänner, möjligheter & förändring!


Tycker du att vi lever i den bästa av världar? Eller finns det något du vill förändra? Kanske vill du bestämma mer över ditt eget liv? Eller bekämpa miljöförstöring och rädda vår planet. Kanske vill du ha mer jämställdhet och krossa rasismen? Eller få chansen att påverka på riktigt! CUF är gröna feministiska liberaler och we want you!

Vill du träffa vänner för livet, få grymma möjligheter och åka på sjukt roliga utbildningar i Sverige, Europa och världen? Vill du bli en grön feministisk liberal? Gå med i CUF i dag!

För att bli medlem betalar du in den årliga medlemsavgiften på 20 kronor. Du betalar enklast genom att SWISHA 20:- till nr: 123 502 02 01. Ange ditt personnummer och din mailadress i meddelanderutan. Om du istället önskar betala via avi, fyll i formuläret nedan. Du är inte medlem i CUF förrän medlemsavgiften är betald.

Det går också bra att höra av sig till oss via formuläret om du har några frågor, eller om din mailadress inte skulle få plats i swishrutan.

CUF har inga åldergränser, men har du fyllt 26 är du även välkommen att bli mentorsmedlem i CUF. Läs mer och bli medlem HÄR.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Klicka här om du vill läsa mer.

Bor du inte på din folkbokföringsadress? Fyll i formuläret här.

VIKTIGT: Riksorganisationen har gått på julledighet och kommer därför inte registrera några nya medlemskap under 2020. Om du fyller i formuläret efter den 16 december kommer ditt medlemskap att aktiveras först 2021.

Bli medlem


10 siffrorJag har swishat in medlemsavgiften på 20:-  * (obligatorisk)
Om du inte gjort detta kommer du att få en avi hem i brevlådan. Du är inte medlem i CUF förrän avgiften är betald.
Jag har swishat in medlemsavgiften på 20:-


Personuppgiftshantering * (obligatorisk)
Personuppgiftshantering

Är du ny medlem och vill ha ha tillgång till Centerpartiets intranät Connect? Klicka här!