• / Bli medlem

 


Vänner, möjligheter & förändring!


Tycker du att vi lever i den bästa av världar? Eller finns det något du vill förändra? Kanske vill du bestämma mer över ditt eget liv? Eller bekämpa miljöförstöring och rädda vår planet. Kanske vill du ha mer jämställdhet och krossa rasismen? Eller få chansen att påverka på riktigt! CUF är gröna feministiska liberaler och we want you!

Vill du träffa vänner för livet, få grymma möjligheter och åka på sjukt roliga utbildningar i Sverige, Europa och världen? Vill du bli en grön feministisk liberal? Gå med i CUF i dag!

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan och betalar in 20:- i medlemsavgift.

Du betalar enklast genom att SWISHA 20:- till nr: 123 502 02 01 och skriva "medlem" följt av ditt personnummer i meddelanderutan. Om du fyller i dina uppgifter men inte swishat kommer vi att skicka en avi hem till din brevlåda. Du är inte medlem i CUF förrän medlemsavgiften är betald.

CUF har inga åldergränser, men har du fyllt 26 är du även välkommen att bli mentorsmedlem i CUF. Läs mer och bli medlem HÄR.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Klicka här om du vill läsa mer.

Vill du återlösa ditt medlemskap för 2020? Swisha 20:- till 123 502 02 01 och ange ditt personnummer i meddelanderutan.Bli medlem10 siffror
Jag har swishat in medlemsavgiften på 20:-  * (obligatorisk)
Om du inte gjort detta kommer du att få en avi hem i brevlådan. Du är inte medlem i CUF förrän avgiften är betald.
Jag har swishat in medlemsavgiften på 20:-


Personuppgiftshantering * (obligatorisk)
Personuppgiftshantering

Är du ny medlem och vill ha ha tillgång till Centerpartiets intranät Connect? Klicka här!