• / Val 2018

Vår tid är fylld av utmaningar – men också av drömmar. Drömmar om ett hållbart klimat, om kärlek, om att komma in på sin drömutbildning eller få jobb efter gymnasiet. Rätt politik för Sverige ger fäste, kraft och näring åt de drömmarna. Det ger individen möjlighet att göra egna val och förverkliga sina ambitioner.

Vi gör alla olika val varje dag. Förändringar kan vara skrämmande och det är lätt att välja bort det svåra och nyskapande. Enkla lösningar är lockande på svåra problem. Men varje val får konsekvenser. Ängsligt blickande bakåt leder till stängda gränser och begränsade sinnen - till en stukad framtid utan växtkraft. Men vi har bättre möjligheter än någonsin att bygga en ljusare framtid som vi tror på.

Alla val vi gör får konsekvenser. Den 9:e september är det val till riksdag, kommuner och landsting i Sverige, och utfallet kommer att påverka din framtid.

Under de senaste fyra åren har det skett mycket i svensk politik. Socialdemokraterna och Miljöpartiet har försvårat för människor som flyr krig och förtryck att komma till Sverige, och trots brinnande högkonjunktur ser vi att färre företag startades föregående år och utsläppen har börjat öka igen.

Sverigedemokraterna har vuxit och driver en politik som ställer människor mot varandra och som skapar hat snarare än att förhindra det. Sverigedemokraterna står inte upp för människors lika värde utan gör skillnad på människor beroende på vart de kommer ifrån.

CUF och Centerpartiet är det enda tydliga partiet mot kappvändande socialdemokrater och nationalistiska sverigedemokrater. Vi tror på människors lika värde och att det inte ska spela någon roll vart man kommer ifrån, hur man ser ut, vem man älskar eller vart man vill någonstans.

Vi står mellan en mörk samtid eller ljusare framtid.

- Det här är ditt val!

Rösta på Centerpartiet den 9:e september och bli medlem i CUF redan idag! #dittval