Jobb: Vi söker Valledare för Europaparlamentsvalet!

Är du social, strategisk, gillar att debattera internationell och europeisk politik, och vill jobba för ett ökat stöd för Centerpartiet i valet till Europaparlamentet 2024? Då är denna projektanställning något för dig!

Centerpartiets Ungdomsförbund är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet. CUF arbetar för att stärka ungas engagemang i samhället, för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation. Nu söker vi medarbetare som vill hjälpa oss att ännu bättre nå ut med vårt och Centerpartiets budskap i valet till Europaparlamentet 2024! Vi söker dig som är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation, och som delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Som valledare arbetar du med att samordna CUF:s valrörelse, både på riksplan men också som ett stöd till våra lokala distrikt. Du jobbar framförallt utåtriktat med skolbesök och debatter under valrörelsen, men också med medlemsvärvning och informationsspridning på skolor under hela våren, samt är behjälplig med innehåll och utformning av den dagliga kommunikationen i våra kanaler. Du stöttar upp våra lokala distrikt i deras valplanering, och hjälper dem med diverse aktiviteter. Du kommer att vara huvudansvarig för genomförandet och utvärderingen av CUF:s valrörelse under EP-valet som sker den 9 juni. Tjänsten innebär heltid, utgår från Stockholm och innehåller mycket resande runt landet.

Vi söker dig som

  • Är väl förtrogen med CUF:s politik och som har erfarenheter av att debattera, värva medlemmar och övrigt socialt utåtriktat arbete.

  • Har erfarenheter av organisatoriskt arbete och planering.

  • Trivs med att vara på redande fot och har lätt att ta kontakt med människor.

  • Är kreativ, initiativrik och självgående.

Meriterande är engagemang inom CUF eller annan liknande organisation, samt om du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat med en valrörelse eller medfrågor som rör EU.
Meriterande med B körkort men inget krav.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Anställningsperiod: 19 februari 2024 - 28 juni 2024, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:  14 januari

Ytterligare information om tjänsten kan du få från generalsekreterare Linnea Andersson, tel: 072-211 94 09, e-post: linnea.andersson@centerpartiet.se

Sänd dina ansökningshandlingar till linnea.andersson@centerpartiet.se och märk med: Valledare 2024

Nästa
Nästa

Jobb: Vi söker en press- och kommunikationsansvarig!