Jobb: Vi söker en press- och kommunikationsansvarig!

Brinner du för politisk kommunikation? Är du van att hantera media och grafisk formgivning? Vill du jobba i ett skarpt, liberalt ungdomsförbund? Då ska du söka tjänsten som press – och kommunikationsansvarig hos Centerpartiets ungdomsförbund.

Om CUF

Centerpartiets ungdomsförbund samlar ungdomar över hela Sverige som vill göra världen mer frihetlig med särskilt fokus på frågor inom klimat, jämställdhet, arbetsmarknad samt migration och integration. Vi är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet och verkar för att stärka ungas engagemang i samhället för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation.

På CUF:s riksorganisation arbetar i dagsläget fyra personer på heltid utöver press – och kommunikationsansvarig. Riksorganisationen arbetar i nära samarbete med CUF:s förbundsstyrelse för att dels driva CUF:s politik nationellt, dels för att skapa möjligheter till lokalt engagemang över hela Sverige för unga inom centerrörelsen.

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom media/kommunikation, opinionsbildning och har ett intresse för press. Du som söker ska ha lätt att samarbeta med andra människor, vara initiativrik, kreativ, ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt vara öppen för nya idéer och arbetsformer. Vi söker dig som vill vara med och forma CUF:s framtid med målet om större inflytande i opinionen och vinst i valet 2026!

Vi söker dig som delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag. Meriterande är idémässigt arbete i CUF eller annan liknande organisation. Har du dessutom kunskap om och erfarenhet av CUF:s politik och organisation är det en fördel. I tjänsten ingår också budgetansvar för de delar av verksamheten som faller inom tjänsteansvarsområdet.

Vem vi söker

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av grafisk design, gärna i Adobe-suiten (InDesign, Illustrator, etc.)

  • Har vana att skapa film från manus till slutprodukt.

  • Arbetat med digital annonsering exempelvis Facebook ads.

  • Är skicklig på foto och film

  • Har kännedom av kommunikation inom press och mediekontakter

För att lyckas i rollen tror vi också att du

  • Är en lagspelare men som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

  • Är kreativ, initiativtagande och självgående

  • Meriterande om du har utbildning inom journalistik och/eller media och kommunikationsvetenskap eller annan relevant utbildning/ erfarenhet

  • Meriterande med B-körkort

Lön: Enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Under våren 2023, efter överenskommelse.   

Sista ansökningsdag:  23 april 2023. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tjänsten innebär heltid och utgår från vårt kontor i Gamla Stan, Stockholm. Sex månaders provanställning tillämpas

Ytterligare information om tjänsten kan du få från Generalsekreterare Linnea Andersson, tel. 072 211 94 09, mejl: linnea.andersson@centerpartiet.se.

CV och personligt brev skickas till linnea.andersson@centerpartiet.se. Märk din ansökan med ”Press – och kommunikationsansvarig”.

Föregående
Föregående

Jobb: Vi söker Valledare för Europaparlamentsvalet!

Nästa
Nästa

Jobb: CUF söker ny verksamhetsutvecklare mot lokal nivå!